0

nlp کاربردی در راستای برنامه ریزی ضمیرناخودآگاه در وضعیت آلفا

یاد بگیریم چطور با nlp کاربردی به خلسه برویم

در این مقاله برآن شدیم تا با استفاده از nlp کاربردی و استاندارد به شما دوستان و همراهان گرامی شیوه به خلسه رفتن را آموزش دهیم. اگر به تازگی با خواب مصنوعی آشنا شده اید،لازم است هرچه زودتر تجربه ی به خلسه رفتن و خارج شدن از آن را به دست آورید.

یک راه این است که به دنبال کسی بگردید که در هیپنوتیزم مهارت و شهرت زیادی دارد و آنچه می خواهید را به طور دقیق برایش توضیح دهید. از او بخواهید شما را به خلسه ببرد و به شما این را القا کند که هر وقت نقطه ی خاصی از پشت دستتان را به گونه ای خاص لمس کردید، به راحتی و بدون هیچ دردسری، دوباره به خلسه بروید.این همان” لنگراندازی ” است که یکی از مهارتهای اصلی برنامه ریزی عصبی کلامی یا هیپنوتیزم کلامی  است.(تکنیک آنکور)

با یک دستت،پشت دست دیگر را چند بار لمس کنید (ازاد کردن لنگر)با این کار به طور مکرر به خلسه بروید و از آن خارج شوید تا این عمل برایتان عادی و اسان شود.

همین که این کار برایتان راحت شد و تغییرحالت هایتان به راحتی انجام گرفت، سعی کنید چشمهای خود را هنگام خلسه باز نگه  دارید.

سپس به همراه شخص دیگری بنشینید، سرعت نفس هایتان را با هم یکی کنید و با روشن کردن عامل شرط، دوباره به خلسه بروید.

در حین این عمل، به صحبت کردن با او ادامه بدهید؛ سعی کنید به آسایش، آرامش، تمدد اعصاب و به تغییراتی که هنگام فرو رفتن به خلسه های مشترک در هر دوی شما رخ میدهد، توجه کنید.

هنگامی که به خلسه می روید، حتی کیفیت صدای شما نیز تغییر می کند. نفس کشیدن شما تغییر می کند و نشانه های فیزیکی خاصی -نشانه های رفتن به خلسه – از خود بروز خواهید داد که در کنار هم شخصی را که در کنار شماست، به شدت تحت تأثیر قرار خواهد.

نشانه های رفتن به حالت خلسه

هرچه بیشتر به هیپنوتیزم کلامی بپردازید، نشانه های رفتن به خلسه برای شما آشکارتر می شوند. افراد هنگامی که در خلسه هستند ظاهر متفاوتی پیدا می کنند. به طور تقریبی، به راحتی می توان تشخیص داد چه وقت کسی احساس آرامش می کند.با دقت بیشتربه نکات ظریف می توانید توانایی خود را در عمق بخشیدن به حالت خلسه ی آنان به شکلی خودمانی و با استفاده از مکالمه بالا ببرید.

برای اطلاعات بیشتر درباره هیپنوتیزم کلامی یا خواب مصنوعی ، پیشنهاد می کنیم این مقاله را مطالعه کنید.

متخصصان بیش از صد نشانه برای خلسه فهرست کرده اند، که این موضوع را بیش از اندازه پیچیده می کند. بی شک به برخی از نشانه هایی که بیشتر به چشم می آیند نیاز خواهید داشت. با دقت به دنبال این نشانه ها باشید:

  • سرعت نفس کشیدن پایین می آید.
  • مردمک چشمها گشاد می شوند.
  • لب پایینی از خون پر می شود.
  • سرعت حرف زدن پایین می آید و کلمات درست ادا نمی شوند.
  • عضلات و پوست صورت شل می شود و وارفتگی پیدا می کند.
  • سرعت پلک زدن تغییر می کند (کند تر یا تندتر می شود.)
  • تحرک اعضای بدن کمتر می شود.
  • پلکها میلرزند یا به حالت عادی بسته نگاه داشته میشوند.

دقت کنید تا دریابید که با به کار بستن این ابزارها به صورت منظم، به چه نتایجی می رسید.

تمرین : استفاده از نشانه های خلسه در nlp کاربردی

1.روبه روی طرف مقابلتان بنشینید، نفس عمیقی بکشید، هوا را بیرون دهید. اجازه دهید بدنتان به آرامی شل شود. بدون این که حرف بزنید، با نگاهی نرم و اندکی خارج از کانون، به او چشم بدوزید.

2. هر بار که متوجه یکی از نشانه های خلسه در طرف مقابلتان شدید. سرتان را تکان دهید و شدت نشانه ی دیده شده را بیشتر کنید (همان را با اندکی مبالغه از خود نشان دهید.)

سپس به سراغ نشانه بعدی بروید. آیا طرف مقابلتان حرکت شما را تکرار می کند یا نه. برای مثال، اگر سرعت پلک زدن او پایین آمده است، سرعت پلک زدن خودتان را پایین بیاورید و کانون دید تان را عقب تر ببرید.

3. این مراحل را آنقدر تکرار کنید تا طرف مقابلتان به طور غیر عمد چشمهایش را ببندد.

4.وقتی این اتفاق افتاد، دیگر نشانه های رفتن به خلسه را با گفتن عبارات ملایمی مثل ” خیلی خوبه “یا “درسته “، تقویت کنید.

5. به طرف مقابلتان اجازه دهید در حالت خلسه، با آرامش ، استراحت کند و سپس به او پیشنهاد دهید در حالی که احساس آرامش و سیاری کامل دارد، به حالت بیداری بازگردد. جای خود را با هم عوض کنید و این عمل را تکرار کنید.

6. اگر طرف سومی هم برای تمرین به شما پیوست،از او بخواهید بنشیند و عکس العمل های هر دوی شما را زیر نظر بگیرد، یعنی هم همیپنوتیزم کننده و هم هیپنوتیزم شونده. وقتی هر سه به نوبت همه ی این کارها را انجام دادید، تجربه ی خود را با هم به اشتراک بگذارید.

اغلب هیپنوتیزم کننده  و هپينوتيزم شونده، در دو تغییراتی را در میزان هشیاری خود تجربه می کنند. فردی که شاهد ماجراست نيزاغلب به حالت خلسه می رود.

این تمرین، برای پرورش مهارت بسیار مفید است و نشان می دهد چقدر راحت می توانیم خود را با تغییر حالت هشیاری یک  نفر دیگر هماهنگ کنیم.  تماشای به خلسه رفتن یک نفر دیگر،اغلب برای تغییرحالت هشیاری ناظر و تطبیق پیدا کردن آن با حالت کسی که دارد هیپنوتیزم می شود، کافی است.

منبع : کتاب راهنمای ایجاد تغییر با استفاده از خلسه از ریچارد بندلر

اکنون با مطالعه این مقاله یاد گرفتید که با استفاده از nlp کاربردی چطور به خلسه بروید و ضمیرناخودآگاه خود یا دیگران را با هیپنوتیزم کلامی برنامه ریز مجدد در راستای رسیدن به اهداف برنامه ریزی کنید. لازم به یادآوری است که بنیان گذاران nlp بسیاری از تکنیک های nlp و تمرینات nlp را بر اساس ارتباط موثر nlp با ضمیرناخودآگاه شخص برنامه ریزی کرده اند.