0

کتاب عادت های اتمی از جیمز کلییر و خلاصه آن_صوتی

مطالعه کتاب عادت های اتمی اثر جیمز کلییر بیاموزید که چگونه به کمک عادت های کوچک تغییری بزرگ در زندگیتان ایجاد کنید. شما چه عادت هایی در زندگی تان دارید هرکسی ممکن است عادت های مختلفی داشته باشد این عادت های ماه عسل که زندگی روزانه مان را شکل می دهند. به خاطر اینکه عادت ها را بدون فکر و توجه انجام می دهیم ممکن است متوجه قدرت آنها نباشیم.

اگر هر کاری را هر روز تکرار کنید حتی کوچکترین کارها از پس انداز کردن هزار تومان تا کشیدن یک نخ سیگار در نهایت تاثیر بزرگ روی زندگیتان میگذارد. بر اساس تعریف عادت رفتاری است که ما بدون فکر و به طور خودکار انجام می دهیم و ممکن است همیشه از عادت های مان آگاهی نداشته باشیم. آنچه قابل توجه است درک و شناخت ماهیت عادت‌ها و استفاده از آن ها است که سبب می شود زمام زندگیتان را به دست بگیرید و دستاوردهای بزرگی داشته باشید.


این کتاب در17 فصل تهیه شده است

فصل اول : قدرت شگفت‌انگیز عادت های اتمی
فصل دوم : چگونه عادت هایتان هویت شما را شکل می دهد و بالعکس
فصل سوم : چگونه با چهار گام ساده عادت های بهتری بسازیم
فصل چهارم : مردی که خوب به نظر نمی رسید
فصل پنجم : بهترین روش برای شروع یک عادت جدید
فصل ششم : همه به انگیزه بیشتر اهمیت می دهند اما اکثر اوقات این محیط است که اهمیت بیشتری دارد
فصل هفتم : راز کنترل خود
فصل هشتم : چگونه یک عادت را غیرقابل مقاومت کنید
فصل نهم : نقش خانواده و دوستان در شکل گیری عادت ها
فصل دهم : نحوه شناسایی علل عادت های بد و اصلاح آنها
فصل یازدهم : آهسته به جلو قدم بردارید ولی هرگز به عقب برنگردید
فصل دوازدهم : قانون حداقل تلاش
فصل سیزدهم : نحوه پیشگیری از اتلاف وقت با قانون ۲ دقیقه ای
فصل چهاردهم : چگونه عادت های خوب را اجتناب ناپذیر و عادت های بد را غیر ممکن کنیم
فصل پانزدهم : قانون اساسی تغییر رفتار
فصل شانزدهم : چگونه هر روز به عادت های خوب پایبند بمانیم
فصل هفدهم : چگونه یک همراه در مسئولیت می تواند همه چیز را تغییر دهد

در فصل سوم کتاب کتاب عادت های اتمی باعنوان عادت چیست، نویسنده می گوید که عادت ها چگونه شکل می گیرد. مغز ما با آزمون و خطا یاد می گیرد که باید نسبت به موقعیت ها و شرایط جدید که واکنشی نشان دهد و پس از آن که راه درست را آموخت دیگر بدون فکر و به طور خودکار واکنش نشان می دهد. مثلاً هنگامی که وارد یک اتاق تاریک می شوید بدون آنکه فکر کنید که باید چه کاری انجام دهید از روی غریزه به دنبال کلید چراغ میگردید. این یک عادت است.

رفتاری که بارها و بارها آن را تکرار کرده اید و اکنون به طور خودکار آن را انجام می دهید. به طور کلی در واقع عملکرد عادتها اینگونه است. هر عادت با یک نشانه یا انگیزه‌ای برای عمل شروع میشود. مرحله بعدی عادت اشتیاقی برای تغییر وضعیت است. اکنون نوبت به پاسخ یا عمل کردن ما می رسد. آخرین مرحله و هدف نهایی هر عادت نیز رسیدن به پاداش است.

ان ال پی چیست و چرا باید بیاموزیم؟


به طور کلی هر عادتی از چنین فرآیندی تبعیت می کند و شما می توانید هر چهار عامل نشانه ،اشتیاق ، پاسخ و پاداش را در آن تشخیص دهید.
نویسنده در فصل چهارم این کتاب ساختن عادت های جدید راه هایی را برای تغییر عادت ها و ساختن عادت های جدید ارائه می کند.


راه اول که یک راه عالی برای ایجاد تغییر در عادت ها از تغییر محرک ها می باشد. برای این کار می توانید محیط زندگی و آنچه در اطراف تان قرار دارد را تغییر دهید تا مشوق عادت های بهتر باشد. تغییرات حتی کوچک در محیط اطراف می تواند تفاوت های بزرگی را ایجاد کند.

راه دوم پیشنهادی نویسنده برای ایجاد عادت های مثبت استفاده از اهداف اجرا است هدف اجرای یک برنامه عملی مشخص و روشن است که نشان می دهد باید که کی و کجا عادت مورد نظرتان را اجرا کنید.

دانش ایناگرام چیست؟

در فصل پنجم ششم و هفتم نویسنده راه‌هایی را برای پایداری به عادت ها پیشنهاد می دهد. فصل پنجم معرفی پاداش است که انگیزه ای است برای پایبندی به عادتهای جدید. در فصل ششم نویسنده آسان سازی و تسهیل عادتها را روشی برای پایبندی به عادت ها می داند.
در فصل هفتم نویسنده پیشنهاد می کند برای اینکه به عادتی پایبند باشی و آن عادت را لذت بخش کنید.برای اطمینان از پایبندی به عادت ها می توانید از روش هایی چون پیگیری عادات و قرارداد عادت استفاده کنید.


پیشنهاد کاربردی نویسنده کتاب عادت های اتمی برای مخاطبانش این است که برای ایجاد عادت های جدید از عادت های کنونی تان کمک بگیرید.