0

اناگرام و علم ان ال پی كاربرد شان در مدیریت فردی و اجتماعی چیست؟

كاربرد علم ان . ال . پی  و اناگرام در زندگی

 

امروزه بشر با رشد تكنولوژی در زمينه هاي مختلف علمي توانسته به دستاورد های بسيار شگرفی نائل آمده و به رشد قابل توجهی دست پيدا نمايد، تا جائيكه توانسته فاصله های بسيار طولانی را در حداقل زمان طی نموده و قدم در كرات ديگر گذارد. اناگرام و ان ال پی علومی هستند که این روزها به علت موفقیت و تاثیری که در زندگی شخصی و اجتماعی فرد دارند،بسیار محبوب هستند.

ولی امروزه با نزديك شدن به سطوح بالاتر آگاهی خود يعنی سطح ذهنی، در حال يك دگرگونی عظيم و اتحاد جهانی مي باشد، ولی نه در رابطه با علوم محيط اطراف، بلكه چند صباحی است كه انسان درون را هدف توجه خود قرار داده و می بينيم كه چگونه كلاسهای متفاوتی در زمينه علوم خود شناسی و شخصیت شناسی (اناگرام) و مديريت فردی و مدیریت ذهن nlp در سرتاسر جهان ازجمله كشورمان ايران دائر می باشد،

زيرا امروزه علوم فيزيكی و دانش فعلی جوابگوی نيازهای روحی و ذاتی بشر نبوده و برای ايجاد يك تحول جديد در نظام مديريت فردی و اجتماعی نياز به ابزارها و علوم جديد می باشد، اين علوم باعث می گردد تا انسان به سطوح بالاتری از آگاهی نسبت به خود و محيط اطراف نائل گردد.

زيبايی زندگی در اين می باشد كه هميشه در جريان است و رشد و نمو هيچگاه درآن متوقف نمی گردد، ما نه تنها بايد از الگوهای ثابت و پيوسته ای كه در اين تغيير و تحولات تكرار می گردند اطلاع حاصل نمائيم بلكه مهمتر از آن بايد بدانيم كه ما بعنوان يك انسان وظيفه داريم تا ابتدا روشهای كنترل و غلبه بر خويشتن را فرا گرفته و سپس به محيط خارج نظاره نمائيم و فراموشی اين اصل كه از قوانين طبيعی سرچشمه می گيرد باعث گرديده تا سيستم های مديريتی دچار اختلال شده و پاسخگوی اكثر پروژه ها و مراجعه كنندگان نباشد.

روز به روز طبق آمار موجود نارضايتی كاركنان و پيمانكاران از مديران و كارفرمايان روبه افزايش باشد، و اين تنها به علت عدم وجود سيستمی جهت شناخت صحيح از خود و ديگران در محيط اطراف می باشد.

امروزه در تمامی سيتمهای مديريتی، به خاطر فراموشی اولين اصل الهی كه رعايت اصول انسانی و پذيرش قوانين حاكم بر طبيعت می باشد، در اكثر موارد به خصوص در مديريت دچار اختلالی بسيار شده ايم، تا جائيكه در مديريت های كوچك نيز قادر به حل پاره ای از مسائل جزئی به صورت ريشه ای  نمی باشيم و تنها قادريم مسئله را طبق اصول قديمی كنترل نمائيم.

ولی مشاهده می نمائيم كه در كشورهای پيشرفته از تمامی علوم نوينی كه در ايجاد يك مديريت قوی، مطابق اصول انسانی و مديريت كمك نمايند استفاده نموده و روز به روز قدم های سريع تری را نسبت به گذشته خود بر می دارند، ولی.

البته به تازگی در كشورمان شاهد می باشيم كه كاربرد علوم ان ال پی و اناگرام ( شخصيت شناسی ) در مديريت نيروی انسانی و ايجاد تحولات عظيم در هر صنف و حرفه ای بسيار حائز اهميت بوده و در اين راستا ابتدا اشخاص را با خود واقعی آنها آشنا و سپس آنها را طبق اصول جديد می توان راهنمايی نمود، تا از دنيای اطراف خود اطلاعات بيشتری كسب نموده و مبنای شناخت خود را از افراد سليقه شخصی نداند، و با آناليز صحيح از شخصيت مقابل به نقاط ضعف و قوت او پی برده، از نقاط ضعف حداقل ضرر و از نقاط قوت و استعداد ها حداكثر بهره را ببرد.

كاربرد ان ال پی و اناگرام در مديريت همانند كاربرد واكسن در درمان بيماريها می باشد. البته منظور ان ال پی واقعی و استاندارد است كه دوره های nlp استاندارد تنها توسط کانون برنامه ریزی علمی ايران پايه گذاری و تدریس می گردد، متاسفانه علومي كه تا كنون به اين عنوان معرفی گرديده اند تنها گوشه ای از اين علم به همراه تكنيكهای جزئی موفقيت بوده و هيچ ارتباطی با تکنیک های nlp  و تمرینات nlp  واقعی ندارد.

از كاربردهای مهم اين علم درمديريت مي توان به بحث اصول هدف گذاری در nlp و استفاده از تكنيكهای منحصر به فرد تجسم خلاق در پيشبرد پروژه ها و كنترل كليه عوامل بهره جست و ما شاهد می باشيم . در كشورهای اروپايی با استفاده از مشاوره های اناگرام، افراد در تخصصهای ذاتی خود گزينش شده و بر طبق استعدادهای فردی  مشغول به كار می گردند.

از طريق اين علم nlp می توان به راحتی تشخيص داد كه چه افرادی برای سمتهای رياست،‌ مديريت، خطوط توليد،‌ دفاتر مهندسی، كارهای هنری، حسابرسی و مميزی مناسب بوده و اگر افراد طبق اين شناخت در جای خود مشغول به كار گردند نهايت بهره وری و راندمان كاری را در سيستم خواهد داشت .

در آنصورت است كه علوم فعلی   مديريت بايد درست و صحيح آموزش داده شده و اشخاص با شناخت كامل از مديران و كارمندان با كمترين استرس و فشار، سالها در يك مجموعه مشغول به كار شوند و آن مجموعه روز به روز به پيشرفت خود ادامه دهد.

در سلسله مقالاتی که در این قسمت در خدمت علاقمندان محترم خواهیم بود قصد آن داریم تا این هنر اصیل را که از جمله علوم کسب مهارت های زندگی می باشد، در اختیار شما قرار دهیم امید است با اتکال به خداوند زنده و پاینده این حقیر توفیق آموزشی بسیار ساده را در این مبحث داشته باشم.

ازمجموعه علومی که امروزه روانشناسی نوین از آن به عنوان مهارت های زندگی یاد می نماید می توان ان ال پی، هیپنوتیزم و اناگرام(شخصیت شناسی) را پایه و اساس این مهارت و ریشه ایجاد تغییر و تحول نامید.

برای مشاهده ویدئوهای بیشتر و آشنایی با تیپ های شخصیتی اناگرام

اصولا رفتار های انسان به سه دسته کلی تقسیم بندی می گردد:

1. رفتارهای سطحی:

مانند آداب معاشرت، برخی از عادت هایی مانند دیر از خواب بلند شدن و یا پرخاشگری و عصبانیت های زودگذر، فوبی ها، مسائل ارتباطی بین افراد و بسیاری دیگر از رفتارها می باشند که این رفتار های سطحی را از طریق علم ان ال پی به راحتی می توان در کمترین زمان ممکن تغییر داد.

2. رفتارهای میانی:

این رفتار ها ریشه در اعتقادات، ارزش ها و باورهای هر انسانی دارد که با دسترسی به اعماق وجود ذهن هر انسان می توان کیفیت اطلاعات آن را تغییر داده و با جایگزینی اطلاعات جدید مسائل را از بین برد از جمله این رفتارها می توان به برخی از عادت ها، اعتیاد، عدم موفقیت در شغل و حرفه، خوشبختی مداوم و برعکس بدبختی، بیماریهای Psycho somatic (روان تنی یا عصبی)چاقی و لاغری اشاره نمود.

تغییر در این سطح از رفتار را علاوه بر علم ان ال پی باید با استفاده از هیپنوتیزم تغییرات را در فرد بوجود آورد که در این زمینه هیپنوتیزم اریکسونی مکمل برنامه ریزی ذهنی علم ان ال پی بوده و با استفاده از آن با قدرت و ثبات فراوان می توان در باورهای یک فرد تاثیرات خارق العاده ای بوجود آورد.

3. رفتار های عمقی یا شخصیت:

شخصیت مجموعه رفتارهایی است که ریشه در اعماق وجودی هر انسان دارد و به هیچ وجه قابل تغییر نمی باشد ولی می توان آنرا تکامل بخشید.

علم اناگرام امروزه به عنوان یکی از روش های شناخت الگوهای شخصیتی در جهان شناخته شده است و در این سیستم شخصیت ها، نقاط ضعف و قوت هر شخصیت به صورت دقیق مطالعه گردیده و باعث می گردد به یک خود شناسی دست پیدا نماییم، تشخیص دهیم کدام رفتارها عمقی اند و نباید تلاشی برای تغییر آنها برداشت بلکه باید نقاط ضعف را کاهش و نقاط قوت را افزایش دهیم و این تنها در صورت مطالعه علم اناگرام امکانپذیر است که در آینده به آن خواهیم پرداخت.

علاوه براین با شناخت شخصیت یا ذات رفتارهای آدمی پرده از پاره ای رفتارهای انسان بر می دارد و به جای ایجاد تغییر و صرف زمان بیهوده تمامی تلاش خود را در بهبود آن بکار خواهیم گرفت. رفتارهایی مانند هنرمند بودن، انضباط، محقق و اهل مطالعه، داشتن حس امدادگری،  شهرت طلبی، برخی از وسواس ها، قدرت طلبی از جمله رفتارهای شخصیتی انسان به حساب می آیند و هرگز قادر به تغییرات اساسی در این رفتارها نمی باشیم.

همچینن شما میتوانید آموزش ان ال پی اصفهان دنبال کنید

چرا ان ال پی و اناگرام را باید یاد بگیریم؟